Skip to main content

Het gaat niet al te lekker met Ajax momenteel, door het nieuws van ‘geilneef’ Marc Overmars. Nu zou een speler van de voetbalclub zich ook al niet naar behoren te hebben gedragen. Namelijk 20-jarige Donny Warmerdam die nu beschuldigd wordt van verkrachting.

Donny Warmerdam

De 20-jarige Donny Warmerdam is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. Ondanks dat zijn debuut in het 1e elftal nog gemaakt moet worden, heeft hij wel al 40 optredens voor Jong Ajax op zijn naam staan.

Aangifte

Er wordt binnenkort aangifte gedaan tegen Donny Warmerdam vanwege verkrachting. Dit laten Jan Roos en Dennis Schouten weten in Roddelpraat. Donny zou een toen 18-jarig meisje hebben verkracht. Het meisje zou zich woensdag hebben gemeld bij de politie en een afspraak hebben gemaakt om later deze maand aangifte te doen.

Huisfeestje

De jonge vrouw vertelde aan Dennis dat ze een half jaar geleden op een feestje in Voorhout is verkracht door Donny Warmerdam. Zij wilde toen alleen zoenen, maar Donny wilde meer en trok haar broek kapot. Waarna hij met haar ‘de daad’ verrichtte. Uiteindelijk wist het meisje naar verluidt na ongeveer drie minuten weg te komen en is ze huilend vertrokken van het feestje. 

Recente aandacht

Door al de recente aangiftes van grensoverschrijdend gedrag die er in de mediawereld worden gedaan heeft de vrouw toch besloten om aangifte te gaan doen. Volgens Dennis heeft de vrouw een goede kans van slagen. Deze mening baseert hij op foto’s en berichten die hij heeft gezien.

Bekijk de beelden hieronder

Bronnen: YouTube

Leave a Reply