Adele deelt beelden van haar slanke lichaam, Breekt het internet

Adele deelt beelden van haar slanke lichaam

Adele heeft voor het eerst het eindresultaat van haar maandenlange training en dieet getoond. Zij is flink afgevallen en verraste fans over de hele wereld met beelden van haar slanke lichaam.

Adele onherkenbaar met slanke lichaam

Adele is gisteren 32 jaar geworden, ze is na een afwezigheid van vijf maanden weer online gegaan. De pop ster is te zien in een party outfit, een korte jurk en hoge hakken. Om haar heen een gigantische gouden boog met rozen en ze poseert lachend voor de camera.

Ze doet dat voor haar huis in Los Angeles. De transformatie van Adele is goed te zien, een slanke taille en lang blond haar.

Adele fans gaan los

Adele meldt erbij: ,,Bedankt voor alle verjaardagsliefde. Ik hoop dat jullie veilig en gezond blijven in deze gekke tijd. Ik wil al onze eerstehulpverleners en degenen met een cruciaal beroep bedanken, die ons beschermen terwijl zij hun leven riskeren! Jullie zijn echt engelen.’’

Fans zorgden ervoor dat ze viral ging met o.a. complimenten maar ook verzoeken zoals: ‘Lieverd, je kunt niet zomaar hier verschijnen en niets zeggen. We hebben nieuwe muziek nodig!’

Bekijk hieronder de beelden en comments:

Bron: Access Hollywood, AD, RTL

Adele deelt beelden van haar slanke lichaam

Adele’s Nieuwe Vriend: