Skip to main content

Een advocate heeft zich in een bericht naar het OM uitgelaten over arrestatie en vrijlating van Lil’ Kleine. In haar bericht laat de advocate duidelijk weten het niet eens te zijn met de werkwijze van het OM.

Snelrecht

Jolande zoals de Advocate weet schrijft verbaast te zijn door de snelle handelingen van het OM in de zaak van Lil’ Kleine. Volgens haar worden zaken van mishandeling en bedreiging gewoonlijk namelijk niet serieus genoeg genomen. Ze hoopt daarom dat het OM bij de andere zaken ook met zulke snelle acties komt.

Vergelijking

Jolande neemt hierbij een voorbeeld van haar eigen cliënte, die sprekend op de zaak van Lil’ Kleine lijkt: “Ze heeft ook een filmpje. Opgenomen voor haar deur. Haar ex dringt mega-agressief haar woning binnen. Klinkt bekend, niet? Het zou wat zijn zeg, als u haar twee dagen later laat weten dat hij is opgepakt en wordt voorgeleid.”

‘Zij kan niet zingen en haar ex ook niet’

“Het wordt een melding. De politie vertelt haar dat ze ook melding gaan doen bij Veilig Thuis. Zij is vervolgens bang dat ze haar kind kwijtraakt.” Lil’ Kleine en Jaimie Vaes lijken volgens haar dus een speciale behandeling te krijgen. Terwijl Jolande’s cliënte haar kind dreigt te verliezen.

Bekijk de beelden hieronder:

Leave a Reply