Affaire van Kanye West en Jeffree Star de oorzaak van scheiding?

Het was al bevestigd dat Kanye en Kim op het puntje staan om te scheiden, nu komt er een nieuw gerucht dat Ye een affaire met Jeffree Star zou hebben!

Het internet is ontploft, een Tiktokker verspreide een gerucht dat Kanye’s affaire met Jeffree Star de oorzaak is van de mogelijke scheiding tussen de rapper en Kim K. Schijnbaar heeft de rappers de lakens gedeeld met dragqueen Jeffree Star. Voor wie Jeffree Star nog niet kennen, hij is een dragqueen, youtuber en wereldberoemd in het make-up wereldje.

Kanye affaire met Jeffree Star???

Volgens geruchten zouden Kanye en Jeffree meerdere keren met elkaar gedate hebben. Nu dat de relatie van Ye en Kim K ten einde aan het lopen is komen al deze geruchten boven. Het (ex-)koppel blijkt elkaar al een tijdje te vermijden en deze week heeft de Kardashian queen ook een scheidingsadvocaat uit Hollywood benaderd.

Na alle geruchten op social media over de scheiding postte Kim Kardashian heel subtiel een nieuwe foto, zónder trouwring. Het koppel heeft vier kinderen maar er blijkt toch te veel gebeurd te zijn om het weer goed te maken. Of Jeffree Star daadwerkelijk de oorzaak is tussen de scheiding van Kanye en Kim is nog niet duidelijk. Al vinden we wel dat dit allemaal heel toevallig is.

Bron: Nieuw Nieuws