Skip to main content

Ajax-speler Kenneth Taylor en Jade Anna hebben officieel bekend gemaakt dat ze een setje zijn. De afgelopen weken heeft Jade Anna op allerlei manieren laten doorschemeren dat het echt officieel is tussen de twee. Eigenlijk wist iedereen het al, maar nu hebben ze het zelf ook echt bekend gemaakt.

Kenneth Taylor en Jade Anna

Jade Anna plaatst bij een nieuwe foto op Instagram: “Tijd om het te vieren met je dierbaren❤️” en de eerste foto uit de collage die je ziet, is die samen met Ajax-speler Kenneth Taylor. Er wordt massaal onder de foto gereageerd: “Breek zijn hart niet aub.. ❌️❌️❌️” “Jade ik speel op hetzelfde niveau als Hercules dus je kan ook met mij uit gaan hoor😍😍” “Jade Anna effect is dus echt!❌❌❌” “KENNETH FROM ANOTHER PLANET”. Er lijkt over het algemeen positief te worden gereageerd omdat de prestaties van Kenneth Taylor ook beter zouden zijn geweest tijdens de wedstrijden bij Ajax. Vandaar dat veel Ajax ook blij zijn met het stel. Ze hebben het ook met de feestdagen aangekondigd waardoor veel mensen natuurlijk in een goede bui zijn: “Prettige feestdagen meid, En foto een wat een vooruitgang! Is je zo gegund. Veel geluk samen! 😍🎄” “Aaaa tis je gegund meid😍” “Jaja kenneth dames en heren”. Kenneth heeft het bericht niet op zijn Instagram gedeeld. Dat laat hij zo te zien liever over aan zijn vriendin.

Jade Anna en Kenneth Taylor delen eerste kusmoment

Onlangs deelde Jade Anna in haar laatste vlog intieme beelden. In de vlog van Jade Anna is Kenneth te zien op de achtergrond van haar telefoon. Op de foto is te zien dat Kenneth zijn hond een kus geeft. Er wordt daarom ook massaal gereageerd op haar laatste vlog: “8:38 het vriendje op de telefoon scherm bedank me later, maar” “Sorry, maar ik snap het nog steeds niet, heeft ze nou met Taylor?” “Gaat niemand er over hebben dat op de achtergrond van jade taylor te zien is?” en iemand anders schrijft dat ze Jade Anna fake vindt, omdat ze elke keer hints zou geven over haar relatie: “Ze is zo super fake het ene moment wil ze haar liefdes leven privé houden, maar ze doet wel subtiele hints over haar voetbal boy super raar zij”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, RealityFBi