Skip to main content

Ajax-speler Silvano Vos wordt genoemd bij de juice kanalen met een juicy gerucht, hij wordt beschuldigd van vreemdgaan. Hij zou volgens de bron van Realityfbi daardoor ook minder op het voetbalveld staan. Volgens de bron van RealityFBI zou Silvano inmiddels een jaar een relatie hebben met Zoe, maar het daarnaast ook heel fijn hebben met een andere dame. Silvano reageert zelf op de geruchten en ontkent.

Vriendin Silvano zou niet op de hoogte zijn van het vreemdgaan

Een volger van RealityFBI tipt het kanaal met juice over Silvano: “Hi even wat juice… Ajax-speler Silvano Vos heeft al een jaar een relatie met Zoe Calla, maar hij gaat heel vreemd met Ode. Die denkt volgens mij ook dat ze een relatie hebben, aangezien ze zijn familie ook kent. Dit heb ik van goede bronnen gehoord…als zij live gaat op TikTok gaan ook bijna alle comments over Silvana Vos“.

RealityFBI deelt deze tip en schrijft erbij: “Waarom Silvana Vos tegenwoordig overal op het veld te vinden is, heeft mogelijk te maken met het gerucht dat hij zijn energie op peil houdt bij twee vrouwen. Ene Zoe en ene Ode“. Het juicekanaal heeft contact gezocht met een van de dames, in dit geval ode met wie hij vermoedelijk is vreemdgegaan volgens RealityFBI.

Wat zegt Silvano Vos zelf over zijn relatie?

Zijn vriendin zou hem onder voorwaarden hebben vergeven: “We weten van bronnen dat Zoe, waar Silvano Vos al een tijdje mee gaat, hem onder voorwaarden heeft vergeven. 1 van die voorwaarden is: ‘niet komen waar Ode is’ Daar lijkt Silvano Vos moeite mee to hebben, want waar de bron zegt dat Silvano Vos nog steeds vreemdgaat met Ode, wil Ode daarover niets zeggen, ze spreekt echter wel van een ‘situatie’ in de tegenwoordige tijd. Ook wil Ode niet ingaan op de vraag of de twee elkaar momenteel nog zien”.

Silvano Vos doet drie pogingen om te reageren op de geruchten

Het juicekanaal vraagt aan hem waarom Zoe een cryptische TikTok heeft gemaakt en of dat inderdaad te maken heeft met Ode, waarmee hij zou vreemd gaan. In eerste instantie reageert hij heel rustig: “Yoo relax en met jou? Stuur me even je nummer dan bel ik je na mijn training”. Hij lijkt er volgens niks mee te maken willen hebben en verwijderd zijn eerdere reactie: “Ik weet van niks man. Er is niks apart, denk dat je de verkeerde persoon hebt”. Hij lijkt uiteindelijk toch met een reactie te komen en verwijderd die niet: “Ik kan je meegeven dat het verhaal niet klopt, ik zit namelijk in een relatie”. Zoe is niet beschikbaar omdat ze de optie dm’en heeft uitgeschakeld. In haar TikTok video staat de tekst: “Me all summer in a relationship thinking we’re happily in love”. Zoe zou hiermee bedoelen dat ze niet op de hoogte is dat de Ajax-speler nog een andere relatie zou hebben.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, RealityFBI, Beeld: BSR Agency