Skip to main content

Veel profvoetballers die bij grote clubs spelen verdienen natuurlijk een fortuinlijk salaris en kunnen zich mooie luxe spullen permitteren. Ajax spits Brian Brobbey heeft bijvoorbeeld een hele dikke nieuwe diamanten ketting gekocht, bij een bekende Londense juwelier.

Brian Brobbey ketting

‘A Juwellers’ uit Londen menen Europa’s grootste juweliers te zijn als het gaat om custom kettingen voor celebrities. Ze zijn bekend om hun kettingen voor vele bekende rappers en voetballers zoals o.a. Burna Boy, Aubameyang, Fredo, AJ Tracey en Steven Bergwijn (video’s hieronder). Onlangs gingen ze viral met een video waarin ze hun ketting voor Quincy Promes lieten zien (beelden hieronder).

Diamanten ketting

Nu laten ze de ketting van Brobbey uitgebreid zien. Het gaat om een ketting met de initialen B.B. en natuurlijk het rugnummer van de spits, nummer 9. De diamanten ketting heeft een speciaal gouden detail, een kleinere ketting die over de letters hangt met daaraan een kruis.

De ketting heeft dan ook een religieuze tint en herinnert Brobbey telkens om dankbaar te zijn voor alles, met op de achterkant ook de letters God is Great. Brobbey kende een moeilijk begin van het seizoen net als heel Ajax, maar begint de laatste tijd steeds beter in vorm te raken.

Bekijk hier de ketting van Brobbey, Promes, Burna Boy en meer: