Skip to main content

De geruchten gaan al een tijdje rond, maar Jade Anna en Kenneth Taylor zouden nu toch een relatie hebben. Hij zou volgens fans beter spelen sinds zijn relatie met de influencer en nu spreekt zelfs zijn Trainer zich ook voor het eerst uit hierover.

Ajax-trainer Van ’t Schip reageert op Kenneth Taylor en Jade Anna

Verslaggeefster Noa Vahle die eerder een prijs won voor nieuw talent bij de Televizier-Ring stelde een vraag aan Ajax-trainer Van ’t Schip over de prestaties van Kenneth Taylor binnen Ajax. Ze vroeg aan de trainer naar de invloed van Taylor’s relatie met Jade Anna op zijn spel. Daarop reageerde Van ’t Schip met een lach. Hij bevestigde dat persoonlijk geluk vaak een positieve invloed heeft op professionele prestaties.

Tijdens Taylor’s wedstrijd tegen Vitesse waren zijn betere prestaties duidelijk zichtbaar. Jade Anna was aanwezig bij de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena. Veel Ajax-supporters bedankte Jade Anna op Twitter en Instagram vanwege de positieve invloed op het spel van Taylor.

Ajax Trainer vertelt dat persoonlijk geluk een goede invloed heeft

Toen gevraagd werd naar de invloed van Taylor’s relatie met Jade Anna op zijn spel, reageerde Van ’t Schip met een lach en bevestigde dat persoonlijk geluk vaak een positieve invloed heeft op professionele prestaties. Taylor’s goede vorm was duidelijk zichtbaar tijdens de wedstrijd tegen Vitesse. Hierbij was zijn vriendin Jade Anna aanwezig in de Johan Cruijff ArenA. Haar aanwezigheid werd door veel Ajax-supporters op sociale media gevierd, waarbij ze bedankt werd voor haar invloed op Taylor’s spel.

Jade Anna laat zien wat ze in bed draagt met Kenneth Taylor

Onlangs zorgde een foto van Jade Anna ervoor dat velen het online weer over haar hadden. Ze is uit de kleren gegaan voor een nieuwe campagne van een bekend lingerie merk, en laat zien wat haar vermeende nieuwe vlam van haar mag, mag verwachten qua outfit in bed. Ze heeft de relatie met Kenneth Taylor echter nog niet officieel bekend gemaakt. De influencer/vlogster heeft al eerder geposeerd voor lingeriemerk Hunkemöller en doet dat nu dus ook weer. We zien Jade in een spannende rode lingerie set. Ook is ze te zien samen met wat andere modellen en bewijzen de dames dat alle vrouwen mooi eruit kunnen zien ongeacht lichaamsmaten.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Rumag, Beeld: BSR Agency