Al Bundy en gezin komen terug met nieuwe ‘Married with Children’ serie!

In de jaren negentig was Married With Childeren een van de hitseries op televisie. Goed nieuws voor de fans want Al Bundy en zijn familie maken een comeback met een nieuwe versie van ‘Married with Childeren’.

Married with Children

De hitserie Married with Children was een groot succes met wel elf seizoenen en 259 afleveringen. Het leven van Al Bundy en zijn gezin worden uitgebeeld in deze serie. Sony kondigde in 2014 een spin-off aan welke zou draaien om de zoon van Al, Bud Bundy. Echter is deze spin-off nooit van de grond gekomen. Ook in 2003 en 2012 werd getracht de serie opnieuw te launchen, maar toen werd er een reünieaflevering opgenomen.

Comeback

Volgens verschillende media is Sony Pictures druk bezig met een terugkeer van hun hitserie. Ze wisten zelfs alle hoofdrolspelers zo ver te krijgen om ook samen met de serie terug te keren. De acteuren Ed O’Neill (Al Bundy), Katey Sagal (Peggy Bundy), Christina Applegate (Kelly Bundy en David Faustino (Bud Bundy) keren allen terug. Het verschil is echter dat zij de stemmen van hun eigen karakters zullen inspreken in een animatieserie gebaseerd op de originele serie.

Echter is nog neit bekend wanneer de animatieserie zal launchen. Het is ook niet bekend of de reboot ook op een streamingdienst te zien zal zijn.

Verschijnt Married with Children op Netflix?

Alex Carter, producent en schrijver van de animatieserie Family Guy heeft de leiding aan de geanimeerde versie van Married with Children. Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate en David Faustino hebben al bekendgemaakt te zullen meewerken aan de animatieversie. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe serie precies te zien zal zijn. Daarnaast is het ook nog niet bekend of de reboot op een streamingdienst verschijnt.

Bekijk hieronder enkele foto’s en fragmenten uit de serie:

Kelly Bundy

Bron: Youtube, Gewoonvoorhem