Skip to main content

Alex Soze is weer viraal aan het gaan met een bizarre satirische video. Te zien is hoe hij een restaurant binnen stormt en woedend wordt op zijn dochter die op date is met niemand minder dan Ali van First Dates.

Alex Soze betrapt dochter

Alex gaat helemaal tekeer een vraagt aan zijn dochter of ze gelijk weg wil gaan. Hij geeft haar 50 euro voor een taxi. Daarna confronteert hij de jongen waarmee ze op date is. Dat blijkt dus een bekende, en Alex herkent hem ook van First Dates. Ali kijkt verbaasd terwijl Alex tekeer gaat tegen hem en ook hém 50 euro geeft, maar dan om een ‘andere dame te bezoeken’. Alex zegt dat zijn dochter niet met een skere gast gaat daten en loopt weg.

“Op date met First Dates Ali”

De grappig bedoelde video zorgt voor veel gemengde reacties, mensen kunnen er om lachen, maar er is zoals altijd ook kritiek. Kijkers menen dat Alex zijn dochter zou dwingen om aan video’s mee te doen. Met comments als deze: “Haha Alex legend je houdt al die mensen die comments plaatsen elke dag voor de gek”… “Goede Vader!! Respect ouwe!! Rode wijn, moeten we op-drinken!!”…..”Hoe lang ben je hier nu mee bezig, zo n scene? Oefen je die eerst een paar keer of gaat dat in 1x keer goed. Kan me voorstellen een een lachende dochter niet in het script stond”… “Kansloos weer Die dochter laat zich ook misbruiken voor paar views voor haar pa Ongelooflijk”

Bekijk hier de bizarre video

Via YT