Skip to main content

Alex Soze is niet onder de indruk van de documentaire van Lil Kleine. De influencer heeft geen empathie voor Lil Kleine. Hij heeft in een nieuwe video keihard uitgehaald naar Lil Kleine. Alex vindt dat hij geen streetcredits meer heeft en noemt de rapper Little Kleine.

Alex Soze haalt uit naar Lil Kleine

Alex begint zijn video met: ”Ja ja, ik heb natuurlijk geen hekel aan die Lil Kleine, ik bedoel de man is best grappig. Maar nu begrijp ik het helemaal, ik bedoel elke zelfrespecterende rapper of gangster rapper wordt natuurlijk stelselmatig door zijn vader in elkaar getrapt, maar hij door zijn moeder.” Vervolgens barst Alex Soze in tranen uit: ”HAHAHAHAHA, ik ga helemaal stuk.” Vervolgens zingt hij de songtekst van Lil Kleine’s grote hit: Drank en Dr*gs. ”We hebben drank en dr*gs, ja drank en dr*gs.” Hij gaat verder met: ”Vriend, je streetcredits gaan gewoon helemaal boem! In één keer naar beneden. Vervolgens trap je je eigen vrouw in elkaar, de moeder van je kind heftig man! Lil Kleine, ik snap nu natuurlijk ook gewoon je rapnaam Little Kleine, kleine jongen ben je man. Door je moeder in elkaar getimmerd, ja dat is natuurlijk ook de reden van alle ellende in je leven. Laat een paar b*llen aangroeien, ei**l!”. 

Veel reacties op Alex Soze’s video

Er wordt volop gereageerd op de video van Alex. Iemand schrijft: “Little Kleine ook……😂😂😂 Hij weet het niet eens uit te spreken” “Man zoekt alleen maar ruzie” “Weer aandacht nodig”. Er is veel kritiek op Soze: “Eerst kosso daarna mo bicep en nu lil kleine ? Fakka wie is de volgende?” maar ook veel van zijn volgers kunnen erom lachen: “hahahahaha goud” “Ik voel een ring wedstrijd aankomen Lidl kleine traint hard. Alex hij pakt je eerste ronde KO 😂”.

Alex Soze steekincident

Onlangs vertelde Alex in zijn docu dat hij op jonge leeftijd in aanraking kwam met een groep mannen omdat zijn broer in de problemen zat “Er stond een woordenwisseling en ik zei dat we weg moesten gaan, want ik ken hier helemaal niemand. Ik voelde mij niet veilig. Ik ga weg en twee uur later kwamen we terug bij de taxistandplaats”. Vervolgens loopt het volgens Alex helemaal uit de hand: “Daar staat opeens een groep met een man of 15 voor je neus. Ik weet wat voor jongens dat zijn, het is niet dat het slechte mensen zijn. Ze nemen bepaalde dingen best serieus. In een groep kan je het nodige verwachten, ik liep gewoon door totdat het fout ging”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram