screenshot 02 08 2023 20 40 06

Alex Soze mag niet meer de weg op! Raakt rijbewijs kwijt!

Algemeenaug 13 2023, 9:45
Alex Soze raakt wel vaker in de nesten. Dit keer laat hij weten, dat hij niet meer de weg op mag.

Rijbewijs kwijt

Alex Soze neemt zijn volgers mee in zijn dagelijkse leven. De vlogger is vaak op stap te zien en lijkt overal en nergens te zijn. Hier komt verandering in, want hij heeft namelijk een brief ontvangen met een duidelijke boodschap. De vlogger maar niet meer de weg op.
Hij is staande gehouden door de politie in Groningen. Tot zijn schrik komt hij erachter dat zijn rijbewijs ongeldig is verklaard. Hij besluit met het CBR te bellen.
screenshot 02 08 2023 20 40 06 1024x555

Reden

In het gesprek met een CBR wordt duidelijk waarom zijn rijbewijs niet geldig is. Volgens de medewerker zou de politie hebben aangegeven, dat hij gezondheidsproblemen heeft. Dit zou de reden zijn dat, de vlogger de weg niet meer op mag. Volgens Soze is hij kerngezond en snapt hij er niets van.
"Nu kan ik geen auto rijden, omdat een of andere clown denkt dat ik niet gezond ben. (...). Ik ben wel gezond, daar is zelfs het Pieter Baancentrum er over eens", laat hij weten. Hij zal 1200 euro hebben betaald voor een cursus, dat zou bewijzen dat hij in staat is om te rijden.

Bekijk hier de video

Bron: Clint