anouk

Anouk haalt keihard uit naar Waylon met bewerkte foto "Savage!" (beeld)

Algemeenapr 15 2023, 10:48
Anouk neemt vandaag de tijd om haar vriendin en collega zangeres Glennis Grace te feliciteren met haar verjaardag. Daarbij deelt ze een foto van Glennis, haarzelf en Waylon. Het hilarische is dat ze de foto zo bewerkt heeft dat ze duidelijk laat zien wat ze van Waylon denkt...

Anouk feliciteert Glennis

Over het gezicht van Waylon is namelijk een plaatje geplakt van een beetje debiel uitziend figuur. Ook komt er een kleine aubergine met een droevig gezichtje uit zijn kruis. Maar dat is nog niet alles: als klap op de vuurpijl heeft ze hem een liegende Pinokkio tatoeage gegeven!

Anouk is savage!

Het is geen onbekend gegeven dat Waylon veelvoudig vreemdging en vervolgens zijn leuter de schuld gaf. In Boerderij Van Dorst vertelde hij openlijk over zijn erectieproblemen. Het feit dat Anouk dus een droevig auberginetje over zijn kruis plaatst is natuurlijk een verwijzing hiernaar.
Na de uitzending van Boerderij Van Dorst is Waylon natuurlijk door iedereen door het slijk gehaald. Nadat hij vreemdging, wat al een hell was voor zijn partner Bibi, vertelde hij nu ook over zijn erectieproblemen.
Juicechannel en Reality_fbi maakten screenshot van Anouk's Instagram story post en deelden deze. De lieve felicitatie aan Glennis wordt hierbij een beetje ondergesneeuwd. Reality_fbi plaatst de story met een popcorn emoji. Waarschijnlijk zijn ze nieuwsgierig naar Waylon's reactie.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 20 6 2023 12 20 37
screenshot 20 6 2023 12 20 46
screenshot 20 6 2023 12 21 12
Bron: Instagram