badr

Badr Hari aangeslagen na vreselijk nieuws Marokko, Gevecht vanavond gaat door? Badr en Glory reageren

Algemeenjun 09 2023, 15:08
Het nieuws over de aardbeving in Marokko heeft de hele wereld geschokt en iedereen leeft mee. In het bijzonder natuurlijk mensen met roots in het land zoals Badr Hari. Badr heeft vanavond echter een wedstrijd tegen James McSweeney in Parijs en GLORY laat weten of de partij doorgaat.

Badr Hari gevecht gaat door?

De organisatie laat weten er vanuit te gaan dat de vechters de ring in gaan. Ze verwachten dat Badr en andere Marokkkanse vechters stil zullen staan bij de tragedie. ,,We gaan vanavond zeker stilstaan bij dit verschrikkelijke nieuws. We zijn nu aan het kijken hoe we dat kunnen gaan doen. We gaan ervan uit dat iedereen vanavond wel de ring in gaat. Maar het verdriet en de zorgen zijn groot. Zeker omdat het lastig is om mensen daar te bereiken.”

Badr aangeslagen

,,Normaal is iedereen nu gefocust op de wedstrijden en zijn volop in de voorbereiding. Badr Hari zit nu helemaal in zijn bubbel en we proberen hem er ook zo veel mogelijk in te laten. Maar er is veel spanning en verdriet.”

Reactie

Badr zelf reageert met: ,,Ik wil mijn medeleven betuigen aan onze geliefde mensen die een vreselijke aardbeving meemaakten. Ik denk aan alle slachtoffers en hun families. Samen overkomen we deze tragedie zodat iedereen hiervan kan herstellen. Moge Allah ons land beschermen”

Bekijk hier de beelden, staredown:

download 672x1024
Via YT IG