jade

'BN'er' waarmee Jade Anna op date was na breuk Gio reageert! Onthult meer!

Algemeenmrt 01 2023, 10:00
Jade Anna en Gio gingen onlangs uit elkaar maar dat bleek voor een korte tijd. Gio vermaakte zich o.a. met Athena, maar Jade Anna was zelf ook op date. De man waarmee Jade op date was reageert nu.

'BN'er' Jade Anna date

Het gaat om een Reality TV ster waarmee Jade op date was, namelijk Job Stevens van Love Island. De Nijmeegse jonge man was twee maanden lang elke dag te zien in Love Island, de datingshow van Videoland. Hij werd een van de smaakmakers van de show en raakte verliefd. Job werd daarna in een klap BN'er want hij won de show met zijn liefje Esmee, een prijzenpot van € 25.000,-.

Job Stevens

Jade Anna werd dus samen met Job in een restaurant gespot. Dat gebeurde allemaal toen de break-up met Gio bekend was. Job heeft nu bevestigd dat dit gerucht waar is, zo meldt Roddelpraat. Er zou echter niet erg veel gebeurd zijn.
Job zou dit gezegd hebben: "Er is niks van gekomen. Zij was gewoon nog met Gio en het was al twee maanden uit. Het was gewoon gezellig, maar je weet dat als het vroeg dag is dat het niet zoveel zin heeft. En zij is ook wat jonger dan ik".
Job Stevens
Jade en Gio zijn inmiddels al een tijdje weer samen, dat is onlangs officieel bevestigd. Ze maken ook weer samen vlogs zoals hieronder te zien is:

Bekijk hier de video

Via Roddelpraat, Videoland. DB