lang leve

Dame bij LLDL meent dat de aarde plat is! Date en kijkers verbaasd (Beelden)

Algemeendec 05 2023, 10:20
Sinds de middeleeuwen wordt de discussie al gevoerd of de aarde nou rond of plat is. In principe kunnen we er wel van uit gaan dat de aarde rond is. Er zijn echter nog steeds mensen die denken dat de aarde plat is. De groep word steeds groter en groter. Zolang dat nog zo is zullen zich er bijzondere situaties voordoen waarbij dat standpunt verdedigd moet worden, zo ook bij 'Lang Leve de Liefde'..

Is de aarde rond of plat?

Dat de aarde plat is komt niet geheel uit de lucht vallen. Er zijn genoeg video's online die deze theorieën haarfijn weten uit te leggen. We zitten veel minder achter de tv en meer online, we kijken wat we willen en wanneer we willen. Maar zodra deze twee werelden botsen in werkelijkheid, en dan ook nog toevallig op tv, is dat natuurlijk genieten.
Wat zou jij doen als je een date had met een mooie dame, maar ze wel gelooft dat de aarde plat is? Dat overkwam Djavan die op date was in het tv-programma 'Lang Leve de Liefde' met Isabelle. Tijdens het gezellige schilderen vraagt Isabelle ineens aan Djavan of de aarde rond of plat is. Djavan denkt (natuurlijk) dat de aarde rond is, maar Isabelle heeft een bijzondere theorie waarom hij plat zou kunnen zijn. Je kan er namelijk vanaf vallen en dan val je in het water. Djavan zegt hierop dat dat water bij de aarde hoort. Isabelle vindt dat hij wel een punt heeft. Is ze het nu dan toch met Djavan eens?

Is Isabelle overtuigd?

Je zou inderdaad zeggen dat Isabelle overtuigd is door hem, maar niks blijkt minder waar. Maar dan komt Isabelle met de geniale tegenantwoord: 'Maar waarom is hij dan niet vierkant?'. Waarbij Djavan verstandig zegt: 'Dat weet ik niet, ik heb hem niet gemaakt'. Momenten later op de date in 'Lang Leve de Liefde' is Isabelle is aan het douchen, Djavan moet haar elke keer van alles aangeven dus hij blijft op en neer lopen. Zou hij altijd zo doen wat er van hem gevraagd wordt? En zullen de twee voor een verlenging van de date hebben gekozen? Kijkers zijn in ieder geval verbaasd!
lang leve2 1024x1024
lang leve3 1024x1024
lang leve4 1024x1024

Bekijk hier de video

Bron: Talpa, Lang Leve de Liefde, Instagram