ontwerp zonder titel 3 5

Truc om bij McDonald's een menu voor de helft van de prijs te kopen "Werkt elke keer" (Beeld)

Algemeensep 27 2023, 21:38
Een vrouw heeft een truc gedeeld waardoor je, zo claimt zij, bij McDonald’s een maaltijd voor de halve prijs kan kopen. Caroline deelde de hack waarvan ze zegt dat het ‘elke keer’ werkt en je telkens de helft van de prijs betaalt.

McDonald's

In de video van Caroline vertelt ze dat je voor £ 1,19 een klein frisdrankje moet bestellen en het bonnetje moet bewaren. Op de kassabon staat een webadres en een code vertelt legt Caroline. Je moet naar de website gaan en deze code invullen. Op de website wordt namelijk gevraagd om feedback te geven over je meest recente ervaring met McDonald's.
Caroline vertelt dat je de vragen niet hoeft te beantwoorden en dit is volgens haar mogelijk. Vervolgens je een voucher of een code waarmee je een Big Mac en friet of een McPlant en friet kunt krijgen voor slechts £ 1,99. Caroline zegt dat de code werkt voor verschillende menu's. Het geldt namelijk ook voor een McChicken Sandwich en friet, een quarter pounder met kaas en friet, een Filet-o-Fish met friet of zes McNuggets met friet.

Gezondste Mcdonald's menu’s

Vaak heb je gewoon zoveel zin in McDonalds, maar voel je je schuldig omdat je dan wéér niet gezond eet. Deze ‘calorie-arme’ Mc-menu’s zijn een aanrader.
Dineren bij de McDonald’s met minder dan 400 calorieën in de maag. Klinkt misschien onmogelijk, maar het kan.
  1. Nicoise Salad – 178 calorieën

  2. Ceaser Salad – 181 calorieën (met dressing is het ongeveer 293 calorieën)

  3. Hamburger – 253 calorieën

  4. Cheeseburger – 304 calorieën

  5. Filet o Fish – 331 calorieën

  6. Chili Chicken – 358 calorieën

Bekijk hier de beelden

Bron: TikTok