ex on the beach

Ex On The Beach deelneemster krijgt glas urine over zich heen gegooid!

Algemeenmei 15 2023, 9:03
In het seizoen van Ex On The Beach gaat het er heftig aan toe. Een deelneemster kan haar woede niet beheersen en gooit een glas met urine over de nieuwe kandidaat.

Nieuwe kandidaat

Via social media gingen er al geruchten rond, dat dit seizoen, waarschijnlijk de heftigste ooit was. Kijkers konden hun ogen niet geloven. De nieuwe kandidaat Cynthia krijgt geen warm welkom. Deelneemster
Cynthia kwam als extra kandidaat in de villa en zou met haar attitude geen vrienden hebben gemaakt. Binnen enkele minuten kreeg ze ruzie met deelneemster
screenshot 2023 06 15 at 110242

Urine gegooid

Cynthia wilde de stemming in het huis maken en beoordeeld de lichamen van de andere vrouwelijke deelnemers. Dit viel niet helemaal goed. De groep besloot haar een lesje te leren en ze gooien haar matras in het zwembad. Kort daarna stormt Ellen binnen en gooit een glas leeg op Cynthia. "Ik heb mijn pis op haar gegooid", laat ze lachend weten.
"Ik voel me nu echt niet meer lekker nee, nu ik onder de zeik zit", laat Cynthia weten.

Kijkers reageren

Ex On The Beach kijkers reageren toch geschokt op de aflevering. “Die ellen spoort echt niet. ja cynthia gaat tever maar PIS GOOIEN? Gatverdamme hoe laag kan je zakken", laat een kijker weten.

Bekijk hier de video

screenshot 2023 06 15 at 103322 1024x284
screenshot 2023 06 15 at 103610
Bron: Kijk.nl, Parra