screenshot 04 09 2023 12 09 44

Ferrari F1 coureur Sainz beroofd van Richard Mille horloge van 500K! Gaat achter daders aan (VIDEO)

Algemeenjun 04 2023, 9:44
Een heftige avond voor F1 coureur Carlos Sainz na de Grand Prix van Italië. Hij werd in het centrum van Milaan beroofd van zijn dure en unieke Richard Mille horloge. Maar hij liet het er niet bij en ging achter de daders aan.

Ferrari F1 coureur Sainz beroofd

Het gebeurde rond 9 uur in de avond voor het Armani hotel in Milaan. De coureur ging achter de daders aan, die vluchtten met het waardevolle horloge. En dat bleek succesvol: de daders zijn inmiddels gepakt en Sainz heeft zijn horloge terug. “De twee criminelen werden aangehouden in de via Montenapoleone (luxe winkelstraat in Milaan), waar de politie binnen enkele minuten ingreep ." aldus een politie woordvoerder tegen de pers.
" De dieven werden meegenomen naar het politiebureau, terwijl Sainz en zijn metgezel - nadat ze de waardevolle buit hadden teruggevonden - door de politie werden begeleid terug naar het hotel, waar ze aangifte deden.”

Richard Mille horloge van Sainz

Het horloge is een uniek, speciaal voor het Ferrari team exclusief gemaakt, Richard Mille RM 67-02 Automatic ‘Italy’, met een waarde van 500.000 euro. Dit horloge is een waar staaltje techniek en design. Het is gemaakt van koolstof NTPT en rode kwarts TPT, beide ongelooflijk lichtgewicht en toch duurzame materialen. In feite is de RM 67-02 het lichtste automatische horloge in de hele Richard Mille-collectie, met een gewicht van slechts 32 gram. Dit maakt het perfect voor iemand als Sainz, die een horloge nodig heeft dat hem tijdens races niet vertraagt.

Bekijk hier de video's van het incident en het horloge:

carlos sainz richard mille
Via YT IG, DB
"}])