thijs romer

Gevangenen staan Thijs Römer op te wachten! Bewaker onthult "Hij heeft probleem"

Algemeenjun 16 2023, 17:16
Thijs Römer gaat het heel zwaar krijgen in de gevangenis. Hij werd namelijk veroordeeld voor 1 maand achter de tralies en dat hebben andere gevangenen ook meegekregen. Dit onthult een bewaker, die al 23 jaar in het gevangeniswezen werkt.

Thijs Römer in gevangenis

Römer werd veroordeeld voor online ontucht met minderjarigen en dat weegt zwaar in de gevangenis, "Thijs is ook nog eens BN’er en zal het nóg zwaarder krijgen. Iedereen kan op tv zien waar hij van verdacht wordt. Als je aan kinderen zit, heb je een probleem… Dat kan zich uiten in geweld, bedreigingen, schelden.” aldus de gevangenis bewaker die zijn verhaal doet in Story.

Bewaker onthult

De bewaker onthult verder: "Er is in de gevangenis een hiërarchie waarin zwervers, verslaafden en zedendelinquenten onderaan staan. Als een bekend persoon als Thijs Römer als zedendelinquent binnenkomt, wordt hij op een Extra Zorg-afdeling geplaatst, een afdeling waar mensen zitten met psychische problemen die beschermd moeten worden tegen de reguliere gedetineerden.”
,,Thijs heeft een tv, douche, magnetron, waterkoker en een telefoon op zijn cel. Zolang Thijs geld op zijn telefoonkaart heeft kan hij bellen. Nee, een mobiele telefoon is verboden. Dus van WhatsApp-verkeer is geen sprake.”
,,,Als je bekend staat als zedendader, word je hard aangepakt door de rest van de bevolking in de gevangenis. Je ziet dan dat zo iemand niet meer naar de arbeid kan, niet meer naar de recreatie kan. Gewoon in zijn cel moet blijven zitten.”

Bekijk hier de beelden en Story cover

05x0
Beeld: IG Thijsromer
"}])