whatsapp image 2023 08 04 at 141816

Ihattaren nieuwe details over mislukte transfer "Je bent een probleemspeler!"

Algemeenjun 17 2023, 12:20
Ihattaren lijkt niet helemaal lekker bezig. Hij had een mooie deal kunnen krijgen bij de Turkse voetbalclub Samsunspor. Deze blijkt uiteindelijk niet door te kunnen gaan, omdat de voetballer opeens andere eisen ging stellen. Het Turkse hoofdstuk van de voetballer liep al af na twee dagen.
Samsunspor zal dit komende seizoen in de hoogste Turkse afdeling gaan spelen. De club ging absoluut niet akkoord met de nieuwe voorwaarden waarmee de voetballer opeens aankwam. "We waren het met de speler eens over de voorwaarden. Hij zou de eerste periode per wedstrijd betaald worden. Dat spraken we zo af omdat hij nog niet fit was. Ihattaren ging daarmee akkoord en werd al in het shirt van de club gepresenteerd aan de fans.", aldus de club.

Andere voorwaarden Ihattaren

"Maar toen verscheen opeens zijn zaakwaarnemer, die zei dat het officiële contract nog niet getekend was. Hij eiste een maandsalaris voor Ihattaren, en een groot deel van de transfersom als hij zou worden doorverkocht. Bovendien wilde hij voor zijn managersdiensten meer geld."
De vertegenwoordiger van de club zag deze deal totaal niet zitten: "Ik zei tegen Ihattaren: je bent een probleemspeler, waarom zouden we je betalen als je niet speelt? Je speelt volgens de voorwaarden die we overeengekomen zijn, of je vertrekt." Dit was het eind van het gesprek en ook direct het einde van de samenwerking tussen Ihattaren en Samsunspor.
De carrière van de Utrechtse voetballer krijgt de ene klap na de andere. Ook zijn privéleven kwam de laatste tijd veel in het nieuws.

Bekijk hier de video

ihattaren
Bron: Instagram