jandino rico5

Jandino in zee gegooid door Rico Verhoeven! "Wacht! Stop! Ik heb een bril!" (Beeld)

Algemeenmrt 25 , 12:50
Jandino Asporaat dacht te genieten van een heerlijke stranddag op Curaçao, maar niets bleek minder waar. Op het strand kwam hij niemand minder dan Rico Verhoeven tegen. Toevallig is dat niet: de twee zijn natuurlijk al jaren goede vrienden en gaan zelfs met elkaar op vakantie. Waar Jandino werk en ontspanning combineert op het eiland, was Rico daar om bij te komen van z'n laatste gevechten.

Ondernemer

Jandino komt van het eiland vandaan en is op jonge leeftijd naar Nederland vertrokken voor betere kansen. En die heeft hij met beide handen aangegrepen, aangezien hij een succesvolle ondernemer is op meerdere vlakken. Van films, tv-programma's tot een eigen kip restaurant, hij doet het. En niet onverdienstelijk. Op Curaçao heeft hij zelfs een eigen rum destilleerderij en een natuurpark. Stap voor stap maakt hij z'n dromen waar. Met oog ook op maatschappelijke bijdrages.

Bromance

Maar van al dat werken mag het ook eens tijd zijn voor ontspanning, en als één van je maten dan toch vrij is, kun je net zo goed naar het strand gaan. Dat deden de twee en hadden het uiteraard naar hun zin. Hun bromance ging zelfs zo ver, dat de twee al spetterend in het water gezien zijn. Dat Rico z'n krachten zo nu en dan toch bij moet houden, was te zien op de beelden van hoe hij Jandino het water in gooide. Jandino heeft (gelukkig) geen verwondingen overgehouden aan de brute kracht van de wereldkampioen, en is weer terug in Nederland. Jandino reageerde op social media gevat met: "Wacht maar, slaap met 1 oog open jij..?"

Bijzonder

Eerder was Rico ook bij de opening van het eerste FC Kip restaurant in Rotterdam. In de loop der jaren hebben we hem ook voorbij zien komen in de verschillende programma's en films van Jandino. De nieuwste film van Jandino in de Bon Bini reeks heeft ondertussen een half miljoen bioscoop bezoekers getrokken. Wat een bijzondere mijlpaal is, want het is de eerste Nederlandse bioscoopfilm sinds 'Tatta's' dat zoveel kaartjes heeft verkocht begin vorig jaar.

Bekijk hier de video

Bron: Instagram Rico Verhoeven, Jandino
"}])