jayjay

JayJay Santana 2 jaar cel! Reactie poging! "Nep-geld in videoclips" (Video)

Algemeenjun 14 2023, 13:40
Slecht nieuws voor rapper JayJay Santana, die van de rechter te horen heeft gekregen dat hij 2 jaar de cel in moet. De Rotterdamse rechtbank geeft de celstraf voor grootschalige internetoplichting.

JayJay Santana 2 jaar cel

JayJay zou meerdere webshops hebben beheerd met dure merkspullen. 200 klanten kregen hun bestelling echter niet geleverd hun geld niet terug. Het OM meldt dat de Chinese leveranciers die door de recherche is benaderd, zei Joël S. niet te kennen.

Opgelicht

Het programma Opgelicht confronteerde JayJay tot twee keer toe, en hij werd een internet meme met zijn "Waar praten we over" reactie. De officier van justitie legt uit: "De verdachte heeft reisjes gemaakt naar Brazilië, Turkije, Portugal en de Dominicaanse Republiek. In Turkije heeft hij zijn gebit laten opknappen en een haartransplantatie laten verrichten"

Reactie

JayJay, die aankondigde een 18+ carriere te zijn begonnen met zijn vriendin, wordt beschuldigd met het verdiende geld te pronken maar zijn advocaat reageert o.a. met: "Meneer is artiest. In die clips is dat allemaal schijn. De briefjes van vijftig en honderd die je ziet, zijn niet echt. Ik zou het geen pronken willen noemen"

Hieronder beelden van JayJay, en een poging om een reactie te krijgen:

Via Rijnmond YT