juf pap

UPDATE: 'Dame in Kinderdagverblijf spuugt in pap'-filmpje blijkt grapje!

Algemeenjul 04 2023, 9:08
Een niet erg smakelijke video zorgt voor wat ophef in Nederland op social media. Een dame die naar verluidt werkt bij een kinderdagverblijf in Nederland zou op een bizarre manier wraak hebben genomen op de vader van een van de kindjes aldaar. Ze gaat viraal als ze spuugt in de pap van naar verluidt een kind.

Kinderdagverblijf spuugt in pap

De jonge dame heeft gefilmd hoe ze een papje aan het voorbereiden is. Maar opeens spuugt ze in het papje. Aan de caption van de video staat waarom ze dit doet, "ze mag de vader van het kindje niet zo heel erg."

UPDATE: Grapje!

De video gaat natuurlijk viraal in Nederland en zorgt voor ontzetting, maar er wordt getwijfeld of het wel echt is. Mensen zijn op zoek naar het kinderdagverblijf, maar er is ook wat verwarring ontstaan. Er is namelijk ook een vrouw in de comments die zegt de moeder van het meisje te zijn en dat het allemaal een grap is geweest. UPDATE: En dat blijkt ook zo te zijn, de jonge dame heeft namelijk gereageerd bij Marwa Juice en op social media, en bevestigd dat het een grapje zou zijn geweest. De dame zegt geen juf te zijn op een kinderdagverblijf.

Bekijk hier de video

Via DailyBuzz, Facebook