screenshot 19 7 2023 10 20 46

Linda de Mol intiem met man Wendy van Dijk?! "Twee uur samen in hotel!" (beeld)

Algemeenmei 12 2023, 8:34
Linda de Mol doet haar best om uit de schijnwerpers te blijven, maar ze staat weer op de cover. Een paparazzi fotograaf zag haar met de echtgenoot van Wendy van Dijk een hotel uitkomen. Dat moest natuurlijk op de foto. Volgens de fotograaf waren ze samen twee uur lang in het hotel in het Gooi.

Linda de Mol met Erland

Wat ze daar precies deden is natuurlijk giswerk. Wel kunnen we op de foto's zien dat Linda zich erg amuseert met de man van haar televisiecollega. Op de cover van de nieuwste story staat dan ook in koeienletters: "Wendy van Dijks man Erland laat Linda de Mol STRALEN".
Op de foto's zien we wat lijkt op een intiem moment tussen Linda de Mol en Erland Galjaard, de man van Wendy. Hij zegt blijkbaar iets erg grappigs want de televisiemagnaat staat grootlachs op beeld. DJ Errie, zoals Erland bekend staat in de muziekscene loopt met Linda over straat. Volgens de paparazzi spendeerden ze twee uur in het Gooische Vesting hotel samen.
Wel staat in het stuk dat het hotel ook een restaurant heeft. Mogelijk hadden DJ Errie en Linda de Mol daar een afspraak. In de Story speculeren ze dat die kans echter klein is: "Wendy’s man is sinds maart niet meer werkzaam als strategisch adviseur bij Talpa."
De kans dat ze een ander soort onderonsje hadden is daarentegen misschien wel nog kleiner. Als dat het geval was, waren ze waarschijnlijk niet zo openlijk samen de deur uitgekomen... “Wellicht had hij zaken te bespreken met Linda. Hoe dan ook, Linda kon zo’n vrolijke maandagmiddag goed gebruiken!”, trekt de Story als voorlopig veilige conclusie.

Bekijk hier de beelden:

Linde de Mol
Bron: Instagram