screenshot 21 11 2023 10 16 11 censored

Mart Hoogkamer betrapt op vreemdgaan?! Dame lekt foto's uit hotel en DM's!

Algemeensep 21 2023, 9:03
Mart Hoogkamer wordt genoemd bij de juice kanalen, en gaat rond met een wel heel pikant verhaal. Een dame claimt namelijk dat hij met haar een nachtje zou hebben doorgebracht in een hotel terwijl hij al een relatie had met Jennifer.

Mart Hoogkamer betrapt op vreemdgaan?

Mart zou volgens deze dame dus zijn vriendin Jennifer hebben bedrogen. Het zou gebeurd zijn in het begin van hun relatie : "Over Mart Hoogkamer hebben wij al eens vaker wat binnen gekregen, maar nog niet eerder zo concreet als vandaag. Naar aanleiding van cheater alert kwam er een volger in onze DM. Zij is samen met Mart in het begin van zijn relatie naar een hotel geweest," zo meldt juice kanaal juicechannel.
Het kanaal meldt verder: "Omdat zij er later achterkwam dat Mart een vriendin heeft is het maar bij één afspraak gebleven. Hij heeft haar nog wel eens bericht om af te spreken. Toen zij hem confronteerde met zijn vriendin antwoordde hij: ‘Dat hoeft ze toch niet te weten?”’

Dame lekt foto's uit hotel en DM's

Het kanaal deelt ook ‘bewijs’ van het afspraakje. In een Whatsapp-gesprek tussen Mart en de dame valt te lezen dat de dame Mart komt opzoeken in zijn hotelkamer. Ook deelt de dame een foto van Mart in bed.
Onlangs zei Mart dat hij niet vreemdgaat: ,,Nee, ik ben zéker niet vreemdgegaan. Er is geen knappere vrouw dan Jennifer. Ik ben sowieso geen vreemdganger, Misschien denken mensen: hij ziet eruit als een boefje, maar ik ben echt heel lief, ik hou er absoluut niet van om andere mensen pijn te doen”

Bekijk hier de beelden

juicechannel 3240255231046597711 576x1024
screenshot 21 11 2023 09 55 35
Via IG