screenshot 2 6 2023 18 32 18

Mia Nicolai breekt plots interview af met wekker! Krijgt kritiek "Sterallures?" (Video)

Algemeenjun 01 2023, 16:19
Een opmerkelijk moment met Mia Nicolai heeft voor wat kritiek gezorgd. De zangeres van Eurovisie Songfestival duo Mia en Dion breekt namelijk een interview af.

Mia Nicolai

Het gebeurt allemaal tijdens een interview bij RTL Boulevard . Mia had blijkbaar een wekker gezet om de tijd bij te houden. Opeens gaat deze wekker dan ook af, tot grote verrassing van de verslaggever Aran Bade.

Wekker

Mia zegt dan "Timing", en Aran Bade kijkt haar nogal verbaasd aan. Ze legt uit dat ze verder gaat in de studio. "Ik ga 'm afsluiten want de tijd is om en wij gaan hier lekker door met opnemen." Aran verbaasd: "Oh, de tijd is om?,, Vandaar de wekker..."

Solo

Mia maakte in het interview o.a. bekend als solo artiest verder te gaan. Aran wilde haar meer vragen over de nieuwe act, maar voor verdere info was dus geen tijd meer. Bridget Maasland vindt het absurd en moet er om lachen: “Aran, ik moet vooral zo lachen om dat hoofd van jou! ‘De wekker? Wat?! Dan is het voorbij?’” Twitteraars reageren o.a. met "Ja dat is heel professioneel Mia zo kom je er zeker niet."... "Kapt BLVD af als kookwekker afgaat: opgeblazen ego?"

Bekijk hier het opvallende moment en meer info:

Via RTL Boulevard YT