screenshot 26 9 2023 22 03 22

Nederlandse dame gedwongen om het met BN artiest te doen toen ze 17 was "Het was niet Lil Kleine"

Algemeenmei 26 2023, 19:58
Een Nederlandse jonge dame heeft haar vele volgers laten schrikken met een heftig verhaal. Ze onthult namelijk hoe zij gedwongen werd het te doen met een BN'er die toen zelfs een relatie had.

Nederlandse dame met BN'er doen

Het gaat om Louise, die haar verhaal doet in een video op TikTok. Het verhaal gaat viraal, ze heeft dan ook meer dan 257.000 volgers. Haar ervaringen zijn toch wel schokkend te noemen, het gebeurde in een uitgaansgelegenheid in Portugal waar zij werkzaam was.
Louise was er op een avond gewoon aan het werk, toen ze zag dat er een aantal bekende Nederlanders aanwezig waren. De groep zat in de VIP ruimte aan de VIP tafels. En toen gebeurde het: een van deze BN'ers vond haar wel wat en wilde haar 'wel doen'.

17 jaar

Het pikante detail is dat deze artiest een vrouw en kind had op dat moment. Een ander bizar detail: Louise was op dat moment 17 jaar en dus minderjarig. Het wordt nog gestoorder als haar baas probeerde haar over te halen om met deze BN-er het bed in te duiken.
Dit verhaal zorgt voor veel reacties en mensen speculeren er op los wie de BN'er geweest zou kunnen zijn. Louise zegt dat ze dat niet kan zeggen maar ontkent alvast dat het om Lil Kleine zou gaan, de naam die een aantal keer viel in de comments.

Bekijk hier de video van Louise

Een BN'er die onlangs veroordeeld werd voor online ontucht:

Via Tiktok, DB