screenshot 10 8 2023 16 53 20

Nicolleke wil samenwerken met Michella Kox "Word nu echt bang" (beeld)

Algemeenjun 21 2023, 7:53
Nicolleke is net terug uit Thailand en heeft er weer helemaal zin in. Ze slidede zelfs in de DM's van collega reality ster Michella Kox. Die deelde op haar beurt via Instastory's hun lachwekkende gesprek. "Nicole is verliefd op mij denk ik. Nou ik weet niet wat ik hier van moet denken!! Is zij mij nou aan het versieren of wat. Om drie in de nacht, en wat voor filmpjes. Ik wordt nu echt bang van mijn Insta"

Nicolleke in je DM

Michella steekt haar uitgesproken en ongezouten mening nooit voor ook maar iemand onder banken of stoelen. Zo ook niet als de ex van Oeter Gillis in haar DM's slide. "Hey leukerd, ik wil je graag leren kennen. Het lijkt me leuk een filmpje of zoiets met je te maken.", schreef ze op Instagram. Dit deelde Juicechannel, nadat Michella het verzoek op haar eigen story deelde.
Nicolleke is nogal druk bezig met content maken voor haar socials en andere betaalde websites. Ze krijgt hierbij veel commentaar. Zo is ze bijvoorbeeld niet erg goed in goed synchroon playbacken en krijgen ook haar outfits veel kritiek. Bovendien denken mensen vaak dat het niet helemaal goed met haar gaat. Ze is net terug uit Thailand, waar ze behandeld zou worden voor klachten die ze heeft overgehouden aan haar relatie met Peter Gillis.

Bekijk hier de beelden:

juicechannel 3165588917125747402 576x1024
Bron: Instagram