1 17

Rap over 'zwaar leven' Sem van Dijk gaat viraal! "Waarom dat accent hij is toch Nederlands?" (Video)

Algemeennov 01 2023, 13:27
De zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, Sem van Dijk heeft een nieuwe rap online geplaatst dat gaat over het leven als BNer. Hij heeft een klein stuk ervan gedeeld en dat zorgt voor gemengde reacties. De video is inmiddels 800K bekeken.

Rap Sem van Dijk gaat viraal

Sem van Dijk heeft de video geplaatst op zijn TikTok kanaal en krijgt lof, maar ook veel kritiek op zijn rap. Hij schrijft bij de video: "MIJN VERHAAL- Dit willen jullie toch?". Hij beantwoordt in de rap onder andere hoe het is om het zoon van te zijn. Volgens Sem zijn er niet alleen maar voordelen, maar ook veel nadelen aan het hebben van bekende ouders: "Bekende ouders, natuurlijk heeft het voordelen… Maar jullie weten echt niet hoeveel oordelen ik dagelijks krijg. Moet mezelf voornemen dat niet veel gaan weten hoe ik ben”, rapt Sem.

Gemende reacties op rap Sem van Dijk

Op de TikTok video van Sem wordt massaal gereageerd. Er zijn een boel kritische reacties. Iemand schrijft: "Broer je bent de zoon van Wendy van Dijk jij kon sowieso alles krijgen wat je wilde laat niet lijken" "Waarom dat accent hij is toch Nederlands" "Wel leuk dat Marokkaans/Antilliaanse accent!". Er zijn ook positieve reacties: "We snappen het allemaal niet, maar dit lied is oprecht zo ongelofelijk goed!!!" "Wanneer komt deze uit, hij is echt goed" "denk dat heel veel jeugd van nu niet eens weet wie je ouders zijn! Maar wees trots op jezelf! je doet het super!!!"

Bekijk hier de beelden

schermc2adafbeelding 2024 01 16 om 141711 714x1024
schermc2adafbeelding 2024 01 16 om 142517 888x1024
Bron: Instagram, TikTok, DenD