screenshot 31 7 2023 15 04 48

'Ziyech zat wèl achter stuur gecrashte Rolls Royce?!' "Wisselde snel met bestuurder!"

Algemeenmei 13 2023, 13:09
Ziyech schijnt volgens een spion van Stijlloos toch wel achter het stuur te hebben gezeten. Zijn Rolls Royce crashte gister in het centrum van Amsterdam. Yvonne Coldeweijer deelt de getuigenis van de spion op haar Instagram story. "Volgens verschillende ooggetuigen zat de voetballer wel zelf achter het stuur. Hij ruilde snel van plek met iemand en nam daarna de benen.", zei de bron.

Ziyech toch wel bestuurder

Die gaat verder: "Degene die is aangehouden alszijnde de bestuurder had te veel gedronken." Dat moet wel een hele goede vriend geweest zijn, als diegene zich opopffert voor Ziyech. Volgens Yvonne liep hij de hoek om waar vrienden van hem in een auto op hem wachtten. Daar stapte hij in. Later zou hij nog terugkomen als "toeschouwer".
De botsing schijnt plaats te hebben gevonden tussen de Rolls Royce en een Volkswagen Polo. Volgens Stijlloos is de Polo een stuk slechter eraan toe dan het bakbeest van de voetballer.
De bronnen van Stijlloos of Yvonne zeiden niets over de eventuele aanwezigheid van Brahim Fouradi. Volgens eerdere berichtgeving was die ook aanwezig bij het ongeval.
De spion weigert met de politie te praten. Wellicht komt de voetballer ermee weg, als het al waar is natuurlijk.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 31 7 2023 15 00 31
screenshot 31 7 2023 15 00 45
Bron: Instagram