Skip to main content

Ali B’s boek ‘De Ali B-methode’ werd massaal uit de schappen gehaald na het TVOH-schandaal. Maar nu blijkt dat er in het boek een bizarre bekentenis gedaan: de rapper geeft toe dat hij verslaafd is aan geslachtsgemeenschap.

‘Hij zegt het zwart op wit’

Ondanks dat het boek van Ali direct uit alle schappen is verdwenen na de aangiftes die tegen hem zijn gedaan, heeft journalist Evert Santegoeds tóch nog een exemplaar weten te bemachtigen. “Ali had kennelijk helemaal niet voorzien dat dit op een dag zou gaan gebeuren, want dan had hij in het boek niet geschreven: ‘Ik ben *verslaafd aan geslachtsgemeenschap*’. Dat zegt hij daar zwart op wit”, aldus Evert in ‘Strikt Privé’.

Evert zou het boek naar eigen zeggen vol verbazing hebben gelezen. “Omdat Ali behoorlijk openlijk is over wat hij in zijn eerdere jaren allemaal gedaan, geleefd en beleefd heeft.”

Tegengebruik in Rechtszaak

In het boek vertelt Ali uitgebreid over zijn verslavingen aan gokken, drugs en geslachtsgemeenschap. Volgens Santegoeds kan dat tegen hem gebruikt worden. “Het zijn wel dingen die straks tegen hem gebruikt kunnen worden in het proces. Als je zelf al zegt: ‘Ik heb een probleem en ik heb er niets aan gedaan’, dan is het ook niet verwonderlijk dat je nu zo in de problemen bent gekomen.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: YouTube, Ditjes & Datjes

Leave a Reply