Skip to main content

Ali B is recent gespot bij de horecatent van Nicolette van Dam. Hij is gespot door de bekende paparazzo fotograaf, Edwin Smulders. De foto’s gaan het hele internet over.

Ali B gespot in bekende horecatent

Story-fotograaf Edwin Smulders fotografeerde Ali op het terras van Brasserie Van Dam in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam-Zuid” is te lezen in de Story.

Op de foto is te zien dat Ali B een kopje koffie drinkt. Fotograaf Edwin Smulers weet waarom Ali daar koffie is gaan drinken: “Wat BN’ers daar doorgaans doen? Zien en gezien worden. Aan zijn zelfgekozen relatieve anonimiteit is duidelijk een eind gekomen.” Er komen vaker BN’ers naar de horecatent van Nicolette van Dam: “Het bevindt zich in een van de drukste straten in deze dure stadsbuurt waar veel BN’ers komen.”

Het gaat goed met Ali B

In de Story vertelt Edwin Smulders: “De rapper genoot daar van een kopje koffie, en lachte vriendelijk naar onze fotograaf. In alles straalt hij uit: met mij gaat het goed, we wachten rustig af.”

Zware tijden voor de rapper

Binnenkort is er meer duidelijkheid over de inhoudelijke behandeling van de zaak waarin de rapper wordt vervolgd. Het gaat om verkrachting en aanranding van drie vrouwen, de zaak gaat van start op 12 juni in de rechtbank van Haarlem.

Influencer komt Ali B tegen in Dubai

Onlangs kwam Influencer Adje El Jackson de rapper tegen in Dubai. In de video die viraal ging, vertelt de influencer tegen Ali: ”Heel Nederland is tegen jou, maar ik ben met jou!”. Ali had waarschijnlijk niet verwacht dat de influencer dit tegen hem zou zeggen. Hij reageert vervolgens wel en zegt het volgende: “Alles is goed, alles is helemaal top, rustig aan broertje.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Mediacourant, Story