Skip to main content

Ali B laat de laatste tijd slechts af en toe van zich horen. Sinds de aangifte en alle negativiteit die daarbij komt kijken vertoont hij zich nauwelijks meer in het openbaar. Het is daarom interessant als hij in een random video verschijnt. In dit geval is influencer Adje El Jackson Ali tegengekomen in Dubai.

Influencer komt Ali B tegen in Dubai

Influencer Adje El Jackson is vaker in Dubai te vinden. In de video die viraal gaat, zegt de influencer tegen Ali B: ”Heel Nederland is tegen jou, maar ik ben met jou!”. Ali had waarschijnlijk niet verwacht dat de influencer dit tegen hem zou zeggen. Hij reageert vervolgens wel en zegt het volgende: “Alles is goed, alles is helemaal top, rustig aan broertje.” Het is niet bekend of ze beiden in Dubai waren op het moment van het opnemen van video. Aangezien Ali daar vaker te vinden is en de influencer ook is het bijna niet anders dat dit het geval is.

Massaal gereageerd op virale video Ali B

Op TikTok gaat de video helemaal viraal en er wordt massaal gereageerd op de video. Iemand schrijft: “Waarom zou je dat zeggen” “Waarom schreeuwt hij? Hij staat naast hem?” “Hendek hij gaat je keer studio in vragen” en iemand anders schrijft: “Hij was volgens mij nl al vergeten”. Er is dus veel kritiek op de influencer omdat hij schreeuwt naar Ali. Mensen begrijpen niet waarom hij Ali op deze manier aanspreekt: “Ali dacht is foto haha spijt van zijn leven😅😂” “Waarom schreeuwt hij zo 😂” “Ali had gelijk spijt van dit filmpje ging helemaal left” “Waarom zou je dit zeggen a.u.b. je ziet ook gewoon dat hij het totaal niet chill vond”.

Ali B en Breghje met de kinderen naar Marrakesh

Onlangs verscheen op het kanaal van Juicechannel een verhaal over iemand die Ali is tegengekomen met Breghje in het vliegtuig naar Marrakesh. “All B zat laatst bij ons in het vliegtuig naar Marrakesh, samen met zijn drie zoons, zijn vrouw en een vriend van zijn zoon. Het viel me wel op dat hij en zijn vrouw de hele tijd ver uit elkaar gingen staan. Zowel bij het inchecken als bij het boarden. Vreemd. Alsof ze nier samen gezien wilde worden“. Volgens de bronnen van Juice channel zouden Ali en Breghje niet meer samen zijn.“Ze wonen ook apart, wel bij elkaar in de buurt voor de kinderen. Ze gaan alleen wel nog samen op vakantie, ook voor de kinderen“.

Bekijk hier de beelden

@hekje31wjw Ali B is back hahahaha #fy #fyp #netherlands🇳🇱 #belgium🇧🇪 #antwerpen🇧🇪 #england🇬🇧 #morocco🇲🇦 #france🇫🇷 #espagne🇪🇦 #turkye🇹🇷 #adje #alib #thevoice ♬ origineel geluid – Hekje31

Bron: Instagram, TikTok