Skip to main content

In het programma HLF8 was Yes-R, de neef van Ali B aanwezig. Hij laat weten dat Ali’s moeder het moeilijk heeft met de ophef rondom haar zoon.

Aangifte Ali B

Er is aangifte gedaan tegen Ali B wegens grensoverschrijdend gedrag. Johnny de Mol stelt Yes-R de vraag of hij Ali heeft gesproken. “Ik heb hem niet gesproken, ook omdat ik denk dat al genoeg mensen hem proberen te benaderen op dit moment.”

Moeder Ali vol emoties

Ook de andere familieleden krijgen het zwaar te verduren tijdens de ophef. Yes-R geeft wel aan dat hij Ali’s moeder heeft gesproken en dit zit vol emoties. “Ik heb wel mijn tante gesproken. Maar die spreek ik bijna wekelijks. En voor de rest, we hebben zoveel gelezen met z’n allen, het ligt in handen van professionals die het op dit moment aan het onderzoeken zijn. Dat is wat ik er over kwijt kan en wil.”

Johnny is benieuwd hoe het verder met haar gaat, aangezien hij ook in hetzelfde schuitje zit als Yes-R. “Ik denk dat het hetzelfde is als wanneer jij jouw tante spreekt. Die zitten natuurlijk ieder vol emoties.” Maar Yes-R laat duidelijk weten dat hij er is voor zijn familie.

Bekijk de video hier

Bron: Shownieuws

Leave a Reply