Ali B toevallig gespot op NOS Journaal “Ze hadden niks door” (Beelden)

ALi B

Sinds het schandaal rondom The Voice of Holland, is Ali B nergens meer te bekennen. Gisteren werd hij echter toevallig gespot in de nieuwste editie van het NOS Journaal. Zo zagen we de beste man rustig Marokko supporten tijdens het WK.

Ali B gespot

In de video zagen we Ali B, die samen met andere supporters, de wedstrijd van Marokko tegen Canada aan het kijken was, in een hotel in Badhoevedorp. Er was ook een verslaggever van NOS aanwezig in Badhoevedorp, die de sfeer in het hotel beschrijft. “Het was een enorm feest hier”, zegt hij. Iedereen zat hier te glimmen en op het puntje van zijn stoel. Ze gaan nu dus naar het centrum van Amsterdam om te vieren dat Marokko voor het eerst sinds lang door is naar de volgende ronde.”

Winst Marokko

Ook Najib Amhali was aanwezig bij het gezelschap van Ali. In de video is te zien dat de comediant enthousiast op een trommel slaat, om de winst van Marokko te vieren. Je kunt de hele video bekijken op de website van NOS.

Bekijk de beelden

De beelden van Ali B werden al snel het gesprek van de dag. Online circuleren overal screenshots en video’s van hem, zoals op Juicekanaal ‘Reality FBI’, bijvoorbeeld. Bekijk hieronder enkele beelden.

ali b

Het ging er weer heftig aan toe na de winst van Marokko. De politie moest in verschillende steden in het land optreden. Bekijk hieronder een video van de onrust.

Bron, beeld: NOS