Skip to main content

Aliens zijn al sinds mensen met elkaar kunnen communiceren iets waar we ons druk over maken. In Mexico is er een man die zegt overblijfselen van ‘niet menselijke’ wezens te hebben gevonden. De “ufoloog” (ja dat is een echt beroep, Google maar), verklaarde onder ede dat de gemummificeerde resten buitenaards zijn. In 2017 ontdekte men de skeletten in Peru. Volgens de ufoloog is dit hard bewijs dat buitenaardse wezens bestaan!

Aliens in Peru

In 2017, toen de skeletten aan het licht kwamen, was de ufoloog al overtuigd, maar na onderzoek nog zekerder. De fossielen hebben drie vingers aan elke hand en langwerpige schedels. Ze zouden tusssen de 700 en 1800 jaar oud zijn en gecrasht zijn met hun ruimteschip. Om het verhaal nog mooier te maken zijn ze gemummificeerd in Cuszco (van die Disney-film Keizer Kuzco, red.) in het huidige Peru.

Aliens bestaan echt?

De Mexicaanse ufoloog zweert dus dat elke wetenschappelijke instelling zijn bevindingen kan nagaan en tot dezelfde conclusie zal komen. Als Mexico hem gelooft en in de wet erkent dat Aliens echt bestaan, zullen zij het eerste land ter aarde zijn die dit doen. De regering in Mexico is momenteel nog aan het bespreken of ze wel of niet de wetten gaan aanpassen.

Bekijk hier de video

aliens
aliens

Bron: YouTube