Skip to main content

Tijdens deze hittegolf wil iedereen het liefst de hele dag in het zwembad rondhangen. Hartstikke chill natuurlijk, maar het gaat na een tijdje toch wel vervelen. Gelukkig komt AliExpress met dé perfecte oplossing om jouw zomer wat op te leuken: een opblaasbare pokertafel!

De opblaasbare tafel komt met vier stoelen, waardoor je heel comfortabel een potje kunt spelen (zowel in zit- als ligpositie!). Daarnaast is er voor elke speler een bekerhouder, want wat is een potje poker zonder een glaasje champagne erbij?

Waterproof kaarten

Bang dat je in de hitte van de strijd perongeluk je kaarten in het water laat vallen? Geen zorgen, zowel de kaarten als de bijbehorende fiches zijn waterproof. En ben je uitgespeeld, dan kun je de tafel ook nog gebruiken voor een poolparty. Perfect om een schaaltje nootjes of chips op te zetten bijvoorbeeld.

Prima prijsje

Je hoeft gelukkig geen pokerkoning te zijn om de tafel te kunnen kopen. Je haalt hem al voor 41,60 dollar (zo’n 35 euro) bij AliExpress. Kan zijn dat hij tijdelijk uitverkocht is, zeker met dit weer, maar in dat geval is hij ook verkrijgbaar bij Amazon. En heb je zelf geen zwembad, dan kun je ook meteen een opblaasbare variant scoren! Keuze genoeg.

Bekijk de opblaasbare pokertafel op onderstaande foto’s:

Bron: AliExpress, Amazon, Gewoonvoorhem

Ook leuk:

Leave a Reply