Amalia’s studentenhuis in Amsterdam krijgt koninklijke beveiliging

studentenhuis

Een studentenhuis in Amsterdam is misschien wel de “normaalste” plek waar onze kroonprinses ooit zal wonen. Als een echte academische in spe woont ze in een grachtenpand dat hoogstwaarschijnlijk in 100 kleine skaapkamertjes verdeeld zou zijn geweest . Nu de kroonprinses in een studentenhuis gaat wonen verwachten we natuurlijk dat het interieur iets minder “gore corpsbal” en iets meer royal chique zal zijn. We hopen dat de prinses zich thuis zal voelen tussen de plebs. Aan de beveiliging zal het in ieder geval niet liggen.

Studentenhuis

Amalia zal gaan wonen in een studentenhuis dat zich bevindt vlakbij het studentenhuis waar Eloise, haar nichtje, gaat wonen. Het studentenhuis is eigendom van de familie Dreesman, vrienden van de Oranjes. Van hun gaat Amalia het huis huren.

Ook voordat Amalia er zou komen wonen, woonden er studenten in het huis. Die zullen natuurlijk moeten vertrekken op het moment dat de prinses erin zal trekken. Voor die tijd zal het helemaal opgeknapt worden.

Beveiliging

Op foto’s van Yvonne Coldeweijer is te zien dat er ontzettend veel auto’s voor de deur staan van het studentenhuis. Ook wordt er een gigantisch beeldscherm naar binnen getild.

,,In het souterrain wordt momenteel een hoofdkwartier gebouwd voor de beveiliging met grote zwarte loungebank en vele beeldschermen aan de muur”, zei Yvonne bij de foto.

Haar nieuwe stekkie in het studentenhuisv zal dus de beste beveiliging hebben. Of haar buren daar ook blij mee zijn, weten we nog niet zeker. Maar zoals Yvonne zei: “belletje lellen bij Amaal zit er dus niet in…”

Bekijk de beelden hieronder

Bron: DenD, Instagram