Skip to main content

André en Monique zijn weer samen. Volgens weekblad Privé wil André haar trouwen op Bonaire.

In een documentaire vertelde Monique openhartig over de pijn die de zanger haar heeft gedaan. Toch gaf ze ook toe dat André de liefde van haar leven is.

André heeft nu bevestigd dat Monique ook de liefde van zijn leven is en dat hij voor zijn gezin kiest. Volgens een insider zal er later dit jaar groot nieuws naar buiten komen.

In een nieuwe documentaire zal te zien zijn waarin Monique terugkeert in zijn leven. De bron vertelt dat André en Monique al plannen hebben voor hun bruiloft.

Diegene beweert dat het zal plaatsvinden op het strand bij ondergaande zon bij het luxe Delfins Beach Resort op Bonaire.

Het stel heeft een roerige relatie die al een aantal keer tot een eind leek te komen. Al meerdere keren had André een relatie met een ander. Uiteindelijk komt hij toch telkens terug bij de moeder van zijn zoon.

André en Monique

De eigen moeder van André, Rachel Hazes, is niet zo’n fan van Monique. Yvonne Coldeweijer beweerde zelfs dat Rachel meerdere keren probeerde hun relatie te saboteren.

Monique is niet de enige met wie Rachel problemen heeft. Er lopen verschillende rechtszaken met haar naam erop. Haar dochter Roxeanne staat tegenover haar moeder voor de rechter om het nalatenschap van André senior.

Daarnaast heeft ze ook een juridisch geschil met haar ex- beste vriendin. Niet lang daarvoor oordeelde een rechter in haar voordeel. Yvonne mocht haar geen gecremeerde kroket meer noemen.

Ook Andre is niet onbekend met juridische geschillen. Sterker nog, hij zal mogelijk binnenkort moeten verantwoorden. Zijn nieuwe single Geen Adem lijkt namelijk ontzettend veel op een bestaand nummer: Fire, van Gavin Degraw.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: DitjesenDatjes

Leave a Reply