Skip to main content

André Hazes en zijn neef, Djarno, werden samen gespot afgelopen weekend. Dit gebeurde volgens realityfbi bij de theebar van Rachel in Amstelveen. Toen het even mis liep, ze kregen ruzie in het openbaar volgens ooggetuigen.

André Hazes en Djarno

Volgens de bronnen van Reality FBI zou André erg geïrriteerd hebben gereageerd op Djarno. ,,Een aantal bronnen (bezoekers), hebben zondag André en Djarno zien zitten bij de theebar van Rachel in Amstelveen en verklaren dat André nogal geïrriteerd reageerde op Djarno. Reden? Djarno’s luidruchtigheid.”

Volgens verschillende omstanders was Andre geïrriteerd op Djarno omdat hij heel luidruchtig zou doen. Andre wilde juist niet teveel aandacht trekken en zou Djarno dan ook op een nogal agressieve manier tot de orde hebben geroepen.

Ruzie

“Hier was André dus niet helemaal van gediend, want na een verbale correctie, zong Djarno al een toontje lager”, schrijft het account. Volgens de bron zag André er nog steeds niet uit als de oude. Ook ziet hij er nog steeds vermagerd uit. ,,André zat nogal onderuitgezakt en naar beneden kijkend met een petje op en zag er volgens bezoekers wat vermagerd uit.”

Hieronder het bericht:

Bekijk hieronder enkele beelden van Djarno en André samen:

Bron: DenD, Instagram

Leave a Reply