Skip to main content

Andre Hazes staat om een ​​opvallende reden weer in de schijnwerpers. De zanger heeft bij zijn volgers voor wat verwarring gezorgd, hij lijkt te onthullen dat hij meerdere kinderen heeft dan alleen zijn zoontje André.

André Hazes meerdere kinderen?

In 2016 kreeg André Hazes zijn zoontje André met Monique Westenberg. Maar het lijkt erop dat André via deze post wil mededelen dat kleine Dré niet zijn enige kind is. In zijn post schrijft hij namelijk: “Maar als ik dan wat dagen met mijn kinderen spendeer, dan is het duidelijk waar het leven echt om gaat.” En dat heeft voor enige verwarring gezorgd bij volgers.

Jan Roos van Roddelpraat meldt dat dit zomaar een hint zou kunnen zijn dat André echt meerdere kinderen zou kunnen hebben “Hazes heeft veel problemen in zijn privéleven gehad, waaronder een affaire. Misschien is het wel zo dat hij tijdens een affaire een kind heeft opgewekt. Om het kind uit de media te houden, kan de moeder niet willen dat hij de identiteit van zijn andere kind vrijgeeft.”

Honden

Veel volgers menen echter dat André hiermee zijn honden bedoeld, en ze beschouwt als zijn ‘kinderen’. André heeft namelijk naast de beelden van zijn zoontje ook foto’s van zijn honden erbij gezet. Hij heeft nog niet gereageerd, maar het lijkt er op dat dit zijn reden is om de meervoud ‘kinderen’ te gebruiken.

Hieronder de beelden en de post, oordeel zelf:

https://www.instagram.com/p/CrKpgfaoYXd/

Via Roddelpraat, IG

Leave a Reply