Skip to main content

André Hazes reageert voor het eerst openlijk op de gelekte brief aan Yvonne Coldeweijer. Het was een brief die Andre stuurde naar Sarah van Soelen en haar ouders. De beruchte brief maakte veel los.

Groot mysterie rondom de gelekte brief aan Yvonne

Het was groot nieuws toen Yvonne onthulde dat ze de brief die Andre schreef naar Sarah van Soelen en haar ouders in de brievenbus van Yvonne zat. In een YouTube video van Yvonne werd de brief volledig voorgelezen, maar wie had hem bij Yvonne in de brievenbus gedaan? Tot op de dag vandaag is het nog een mysterie, maar in de nieuwe docu van Andre blijkt er toch iets meer duidelijkheid te komen.

De gelekte brief deed André twijfelen aan iedereen

Aan het einde van de eerste aflevering krijg je een preview van de tweede aflevering en daaruit kan je opmaken dat er meer bekend wordt over het brievenmysterie: “Elke keer als je denkt dat niets je meer kan verbazen, komt er altijd nog iets om de hoek”, vertelt André. “Nou ja, die brief is natuurlijk wel iets wat mij gewoon vooral in die tijd heel erg liet twijfelen aan alles gewoon en aan iedereen. Die brief hebben maar twee personen en dat zijn Sarah en d’r ouders en mijn moeder.”

André vertelt dat hij zelfs een handschriftexperts heeft, inschakelt: “Daar kwamen wel wat antwoorden uit, zeg maar, waar het vandaan zou kunnen komen, maar alsnog ga ik daar niet met vingers naar wijzen.”

Volgens Roddelpraat zou het Rachel zijn geweest die de brief gestuurd zou hebben, ze denken dat omdat er in de brief stond: ‘De afgelopen zeven jaar heb ik een relatie gehad met iemand die mij, en de wereld om mij heen, bewust klein hield. Die mij dusdanig heeft gemanipuleerd, dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak, dat ik op een véél te jonge leeftijd vader werd terwijl ik zelf nog een kind was.’

Bekijk hier de brief onthulling en reacties

Bron: Instagram, Roddelpraat