Skip to main content

André Hazes ontroerde zijn fans diep met een ode aan zus Roxeanne. Na een jarenlange ruzie hebben de twee het eindelijk bijgelegd en André bewijst de liefde voor zijn zus nu met een prachtig gebaar. Bekijk de video onderaan dit artikel en pak alvast je zakdoek!

André trad een paar dagen geleden op bij De Amsterdamse Zomer. Ook zus Roxeanne was aanwezig en kreeg de schrik van haar leven toen de zanger ineens haar grote hit ‘Ik was toch je meisje’ zong. Toch stopte André na een paar zinnen omdat hij het een ’tikkie ongemakkelijk’ vond.

André Hazes zingt voor zus Roxeanne

Maar daar voelden anderen absoluut niks van, zo blijkt uit reacties op Instagram. Onder een video van het bijzondere moment, gedeeld door Roxeanne, stromen de ontroerende reacties binnen. ‘Dit is echt het liefste ever’, schrijft Andrés zus zelf bij de foto. Waarop Lieke van Lexmond reageert met: ‘Mooi jongens… jullie horen in liefde samen te zijn!’. Glennis Grace laat weten ‘het zo mooi’ te vinden en Jim Bakkum krijgt ‘kippenvel! van Andrés optreden.

Jarenlange ruzie

Eerder vertelde André al aan Shownieuws dat hij en Roxeanne weer met elkaar door één deur kunnen. ‘Vanaf dag één dat we elkaar gezien hebben, is het de normaalste zaak van de wereld geworden.’ Volgens de zanger is er geen sprake van heftige ruzie geweest. ‘Ik heb ook tegen haar gezegd: ‘Ik moest je gewoon niet’ en zij mij ook niet. Communiceren met elkaar is echt het allerbelangrijkst.’

Bekijk de ontroerende ode van André hieronder:

https://www.instagram.com/p/CFAXBm-gVE5/

Bron: Shownieuws, Instagram

Lees ook:

Leave a Reply