Skip to main content

André Hazes is afgelopen weekend op een feestje in de Amsterdamse club Palladium zoenend gespot met actrice, presentatrice en modeontwerpster Nikkie Plessen. Dit beweert een ‘uiterst betrouwbare ooggetuige’ in weekblad Story

De ooggetuige vertelt: ”Ze waren die avond met een groep vrienden in deze club aanwezig. Ze vielen op door hun jolige gedrag. Op enig moment zag ik dat André en Nikkie elkaar zoenden, op een manier die onder goede vrienden te ver zou zijn gegaan…”

Andrés manager Sjoerd Bodewes ontkent het verhaal stelling en Nikkie reageerde met: ”We hebben niet gezoend. André is een van mijn allerbeste vriendjes. We gaan voor elkaar door het vuur. Als ik een keer een avond ga stappen, krijgen we dit meteen. We waren met iedereen aan het stappen. En het was heel gezellig. Ik vind het bloedirritant dat mensen dan gelijk zoiets zeggen. Als twee mensen het goed met elkaar vinden, mag dat toch? We hebben gedanst, alles erop en eraan. Een topavond! Dat dit er dan weer van gemaakt wordt, maakt het wel lastig om leuk uit te gaan…”

André Hazes is al jaren samen met Monique. Samen hebben ze een zoontje, André Jr. Ook Nikkie is al 16 samen met Ruben Bontekoe, met wie ze een dochter Jolie (9) en zoontje Alain (4) heeft.

https://www.instagram.com/p/B0I8zYMIMzn/?utm_source=ig_web_copy_link

André Hazes Nikkie Plessen

 

Leave a Reply