Skip to main content

Anna Nooshin laat zich weer eens zien van een andere kant. De influencer is heerlijk aan het genieten in Amerika. Hiervan deelt ze een bijzondere video.

Vakantie

“Als je vraagt om foto’s en hij geeft dit”, schrijft ze bij een video waarin ze staat met een knalgroene en piepkleine bikini. De influencer toont nog even hoe keihard ze werkt in de sportschool. Haar volgers kunnen wel genieten van de beelden. Het maakt niet uit of ze in een jurkje of bikini staat, ze weet de aandacht zeker te trekken. Haar volgers vinden het ook niet verkeerd.

Reacties

Nooshin krijgt veel lof in de reacties. “Natuurlijke schoonheid”, schrijft een volger. “Wat een leuke bikini wat een heerlijk figuur heb je toch en wat ben je ongelofelijk mooi”, schrijft een ander. Een andere volger kon het dan weer niet waarder. “Kan net zo goed naakt gaan”, schrijft hij onder de beelden.

Topfitte lichaam

De influencer heeft zeker iets voor bikini’s. Op social media kunnen haar volgers vaker meegenieten van al haar kiekjes. Waarom dan ook niet gelijk van haar afgetrainde lichaam. Zo te zien, heeft ze een behoorlijke collectie aan bikini’s, die we nog vaker voorbij zullen zien komen.

Bekijk de beelden hier:

Anna Nooshin
bikini

Bron: @annanooshin

Leave a Reply