Anna Nooshin en vriend uit elkaar: “Hoop voor begrip”

anna nooshin uit elkaar

Annna Nooshin is uit elkaar met haar verloofde Nassim. Dit laat ze via haar Instagram story weten. Yvonne en Juicechannel waren er snel bij.

Anna Nooshin uit elkaar

Gisteravond postte Anna Nooshin op haar story een kort maar duidelijk bericht over haar relatie. Hierin laat ze weten dat zij en haar vriend (nu ex) Nassim uit elkaar zijn. Ze zegt dat ze met veel verdriet, maar ook heel veel liefde, samen dit besluit namen. Ook laat ze weten dat ze nog veel van hem houdt en hem dankbaar is voor de mooie tijd samen. Als laatste schrijft ze graag hiermee in vrede te willen dealen.

Verlovingsring

De twee waren verloofd en oplettende kijkers kon het al zijn opgevallen dat Anna Nooshin steeds vaker haar ring niet om had. Volgens bronnen dichtbij het (ex-) stel, zijn de twee al een tijdje uit elkaar. De reden dat Anna wachtte met het bekendmaken dat ze uit elkaar zijn, was haar eigen mentale gesteldheid. Ze zat namelijk niet lekker in haar vel. Logisch, als je met je verloofde uit elkaar gaat. Verassend was de breuk niet echt; er waren steeds minder foto’s van het stel samen te zien.

anna nooshin uit elkaar
anna nooshin uit elkaar

Bron: Instagram, Youtube