Anouk brandt The Voice-deelnemers keihard af: ‘Dit lijkt een verplichte act voor een schoolfeest’

anouk

Het huidige seizoen van The Voice of Holland wordt vooral overschaduwd door de ruzie tussen Anouk en Lil Kleine, maar ondertussen gaan de battles ook gewoon door en daarin was Anouk keihard voor Brugklasbeatz en Nelson Braveheart.

Brugklasbeatz is een band die vooral bekende guilty pleasures covert en Nelson Braveheart is een saxofonist. Ze battleden op de grote zomerhit Despacito. Anouk had achteraf echter geen goed woord over voor het optreden.

“Dit kan alleen maar Team Ali B zijn”, aldus de Haagse zangeres: “Het heeft iets schattigs en aandoenlijks. Ik vind het meer een soort van schoolfeest waar je verplicht met elkaar iets moet doen en dan komt dit er uit. Het is leuk voor de afwisseling met de andere acts en artiesten. Maar dat is het dan wel. Ik zou niemand kiezen.”

Haar advies voor Ali was dan ook hard: “Ik zou niemand meenemen.” Lil Kleine was het voor de verandering een keer eens met haar: “We doen mee aan The Voice en dit is eigenlijk gewoon een beetje gezelligheid. Dit is meer een feestje.”

Ali neemt het voor zijn kandidaten op: “Vocaal is het heel lastig meten met heel veel andere acts. Voor Nelson nog moeilijker. Ik heb je zelfs gevraagd om niet te zingen en alleen te rappen. Uiteindelijk heb je toch gezongen en als je hoog zingt, is het wel aangenamer.” Over Anouks reactie zegt hij dan ook: “Zij zegt: ‘Ik zal niemand meenemen’. Ik denk dan: ik zou jullie allebei wel mee willen nemen, eigenlijk.”

Check de beelden van het moment hier: