Anouk verrast haar vriend met huwelijksaanzoek! (Video)

Eindelijk is het zover, de 41-jarige zangeres is verloofd. Anouk ging zelf op 1 knie en verraste haar vriend met een huwelijksaanzoek.

He said yes!

Gisteren avond postte Anouk een onverwachts filmpje op Instagram. In het filmpje gaat ze namelijk op 1 knie en vraagt ze haar vriend ten huwelijk. Ze postte het filmpje met dit als caption: HE SAID YES❣️ πŸ˜ŠπŸ€ΈπŸΌβ€β™‚οΈπŸŽ‰ Wow wat heb ik een leuk weekend gehad:-) Dominique had zich laten testen, zodat we β€˜s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn.
(Ook handig om in de vakantie van de kinderen te doen, kan ik ze weer eens heerlijk bij me hebben πŸ˜ƒ)Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt πŸ˜…
Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen @dominiqueschemmekes β€οΈ en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Ps: Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. 
But good things take time πŸ’•

Vriend Anouk verrast met huwelijks aanzoek

De vriend van Anouk is zeker verrast met het huwelijksaanzoek. Hij had haar namelijk al enkele keren ten huwelijk gevraagd waarop haar antwoord telkens β€˜Neen’ was. Vooral uit angst, beschrijft ze in het filmpje. Ondanks dat het koppel nu verloofd is zullen we toch even moeten wachten op het grote feest. Ze willen namelijk een groot feest waar geknuffeld en gedanst kan worden, dus nog even geduld tot de corona voorbij is!

Bekijk hier het huwelijksaanzoek van Anouk en haar vriend

Bron: Instagram