Arjen Lubach stuurt advocaat op Yvonne Coldeweijer af! “Ik mag niet meer over hem juicen”

Arjan Lubach

Arjen Lubach werd eerder genadeloos aangepakt door Yvonne Coldeweijer. Hij zou een vreemdganger zijn. Zo zouden er meer ranzige verhalen zijn rondom de presentator. Hij lijkt nu korte metten te maken met de roddels. Hij klaagt haar nu aan.

Advocaat afgestuurd

Via social media laat ze weten dat ze voor een verassing kwam te staan. Ze heeft het bericht ontvangen dat de presentator zijn advocaat op haar afstuurt. Net toevallig dezelfde van Samantha Steenwijk, die de roddelkoningin aanklaagde voor valse berichten.

“Ik mag niet meer over hem juicen want dat zou schadelijk zijn voor hem”, schrijft Yvonne Coldeweijer in haar Stories. Ze lijkt hem te waarschuwen. “Arjen, doe dit nou niet. Je maakt het alleen maar erger”, voegt ze eraan toe. De avondshow was gisteravond te zien en werd niet goed ontvangen door kijkers.

Ranzige verhalen

Volgens Coldeweijer zouden er ranzige verhalen over Lubach rondgaan. Hij zou studentenpanden afgaan voor zijn avontuurtjes. Hij zou het druk hebben met vrouwelijke collega’s. Meerdere bronnen zouden dit bij haar hebben gemeld.

Rectificatie Samantha Steenwijk

Het is niet de eerste keer dat de roddeltante wordt aangeklaagd. Eerder bracht ze geruchten naar buiten over Samantha Steenwijk haar ‘illegale’ dieetpillen. Ze werd voor de rechter gesleept door de zangeres en moest de uitspraken rectificeren.

Bekijk het volledige verhaal en reacties hier:

Bron: Lifeofyvonne